Esbart Català de Dançaires Zend_Feed_Writer 1.11.11 (http://framework.zend.com) http://www.esbartcatala.org/es info@esbartcatala.org (Esbart Català de Dançaires) Esbart Català de Dançaires Manifest Sat, 24 Mar 2018 20:30:36 +0100 http://www.esbartcatala.org/es/esbart-catala-dansaires/ultimas-noticias/manifest http://www.esbartcatala.org/es/esbart-catala-dansaires/ultimas-noticias/manifest info@esbartcatala.org (Esbart Català de Dançaires) Esbart Català de Dançaires
Continuar leyendo]]>
Aturada 3 d'octubre Tue, 03 Oct 2017 11:51:25 +0200 http://www.esbartcatala.org/es/esbart-catala-dansaires/ultimas-noticias/aturada-3-doctubre http://www.esbartcatala.org/es/esbart-catala-dansaires/ultimas-noticias/aturada-3-doctubre info@esbartcatala.org (Esbart Català de Dançaires) Esbart Català de Dançaires
Continuar leyendo]]>
Exposición De pagès a típic. 100 anys dels vestits de l’Esbart Català de Dansaires Mon, 12 Sep 2016 11:22:45 +0200 http://www.esbartcatala.org/es/esbart-catala-dansaires/ultimas-noticias/exposicion-de-pages-a-tipic-100-anys-dels-vestits-de-lesbart-catala-de-dansaires http://www.esbartcatala.org/es/esbart-catala-dansaires/ultimas-noticias/exposicion-de-pages-a-tipic-100-anys-dels-vestits-de-lesbart-catala-de-dansaires info@esbartcatala.org (Esbart Català de Dançaires) Esbart Català de Dançaires L’Esbart Català de Dansaires ha produït l’exposició De pagès a típic. 100 anys dels vestits de l’Esbart Català de Dansaires que s’inaugurarà el dijous 15 de setembre a les 8 del vespre i es podrà visitar fins el dia 28 de novembre a la Sala d’Actes de La Casa dels Entremesos de Barcelona, seu social de l’entitat.

 L’exposició documenta i exposa el recorregut que entre 1908, any de la fundació i el 1916 va portar a l’Esbart Català de Dansaires a deixar els vestits de carrer que als inicis duien els dansaires per les mostres de dansa i substituir-los per vestits de pagès, primer llogant-los i més endavant confeccionant-ne en propietat.

 De pagès a típic. 100 anys dels vestits de l’Esbart Català de Dansaires<...

Continuar leyendo]]> EXPOSICIÓN CAVALLETS COTONERS DE BARCELONA Mon, 09 Dec 2013 19:53:38 +0100 http://www.esbartcatala.org/es/esbart-catala-dansaires/ultimas-noticias/exposicion-cavallets-cotoners-de-barcelona http://www.esbartcatala.org/es/esbart-catala-dansaires/ultimas-noticias/exposicion-cavallets-cotoners-de-barcelona info@esbartcatala.org (Esbart Català de Dançaires) Esbart Català de Dançaires Jueves 5 de septiembre, a las 20 h. Inauguración de la exposición fotográfica que inicia el Año de los Cavallets Cotoners con motivo de los ochenta años de los caballets de L'Esbart Català de Dansaires y de los veinte de los Cavallets Cotoners de Barcelona. Lugar: Sala de Actas de La Casa dels Entremesos. La Exposición se podrá visitar del 6 de septiembre al 14 de octubre, de martes a sábado de 10 a 13 h. y de 16 a 19 h. y domingos de 11 a 14 h. en la Sala de Actos de la Casa dels Entremesos, Pl. de les Beates, 2 de Barcelona.

Continuar leyendo]]>